Livet är underbart!

Hej Sverige!

Idag har det regnat hela dagen och kunde därför inte spela golf heller. Men Tyler Gabb skjutsade hem mig, för jag fick inte tag på Karen. Jag tog en del bilder inför Photo imaging class, self portrait, och en del på Tyler. Han är rolig. :) Karen var hemma och var med när vi gjorde läxa, vilket var kul det med. Förvånandsvärt vad det mesta är roligt här. Men Ian, min snygga granne åkte till college i Phoenix igår förresten. Blö.

Frida Appelros som jag lärde känna genom YFU har äntligen kommit till USA, Michigan. Vi pratade på skype för en timme sedan och vi kom fram till att jag är 3 timmar back i tid jämfört med henne. Det kändes så konstigt att prata svenska, men min breda dialekt. Den är tusen gånger bredare nu när jag bara har pratat engelska i en månad. Det känns som det iallafall.

Idag under 4th period så gick jag runt med min kamera och tog lite self portrait pictures. Mitt i allt träffar jag på en av CDO's football player, David. Han frågade om jag ville följa med till biblioteket och jag hade inget bättre för mig så jag sa ja. Så vi satt där och pratade i cirka 2 timmar, tills 2nd lunch och jag mötte upp Maddie. Han flörtade. Han sa att jag var vacker på spanska, han visste dock inte om att jag förstod vad han sa. Småkul. And he called me gorgeous all the time. Han har en volvo, varför finns det volvo bilar överallt här? Jag gillar inte volvo.
Just nu gör jag inte så mycket, ska snart ta min sista bild inför Photo Imaging imorgon.

Life is great. Peace.



Regnig dag
och Tyler with my golf bag... and me.



Hola!

So, im getting better!

Min dag idag har dock inte varit så händelserik. Ja, man kan ha tråkigt i detta land. Däremot så var den inte så tråkig. Jag hade Photo Imaging, som jag älskar, i två timmar second period. Architecture Drafting my fifth period and US/AZ History seventh period.

Okej, det kanske verkade förvirrande. Schemat ser ut såhär:
Måndag: Second, Third, Forth, Fifth, Lunch, Sixth and seventh period.

Tisdag och Torsdag: Second, Forth, Lunch, Sixth period.

Onsdag och Fredag: Third, Fifth, Lunch and Seventh period.

Second period: Geometry
Third period: Photo Imaging
Forth period: Free period, aka doing homework or talk in the library
Fifth period: Architecture Drafting
Sixth period: English
Seventh period: US/AZ History

I arch class satt vi vid datorerna och jag försökte lära dem svenska, så otroligt underhållande! I min US History class var det kallt men jag älskar läraren. Efter det hade jag golf. Ooh, my dear golf. Vi spelade på El conquistedor och jag fick tråkig score. 5,5,5,5,5,8...don't ask,6. blandat par 3,4,5. Jag var mindre lycklig över resultatet, men det var inte alltför dåligt.

Imorgon är inte coach där så vi ska åka till Driving Range själva, coach specificly told me, to text her how it was and who was there. Coachens maskot? Än en gång, det känns konstigt och fel att skriva på svenska och prata svenska.

JAG HAR VARIT HÄR EN MÅNAD! I'm happpppyyy!

Loving it, living it.

Nu ska jag joina la familia in front of the tv. How do you like that? Tre språk i en mening.
Ha det bra älskade Sverige!



Spiiiider!


Yeeea, sorry.

Okay, I gotta get better at this. Men det kan vara för att jag har små problem med att skriva på svenska. Jag blandar svenska och engelska hela tiden och jag måste radera en massa meningar för att de är fel. Så, jag ska försöka bli bättre så ni får reda på hur jag har det på andra sidan jordklotet.

Skolan går bra, lite små jobbigt med 2 timmars lektioner men jag överlever. Hälften av lektionerna gör vi inte så mycket på ändå. Golfen går så sjukt bra, har aldrig spelat så bra golf i hela mitt liv, trots att det inte är mina klubbor och trots vädret, way too hot. Vi åker en gul van till golfbanan, ingen vacker syn. Idag så började det åska så vi inte kunde spela så just nu sitter jag bara hemma och tänkte att jag kunde uppdatera här. Jag ska snart börja med min geometry läxa. De har gigantiska böcker i den amerikanska skolan.

Dagarna går väldigt snabbt här borta. Och jag älskar det. Det åskar. A lot. För övrigt så fick jag cookies igår from Tyler. Och idag så fick jag Swedish Fish av Perry. Swedish Fish är inte gott. Och gjorda i Canada så jag vet inte varför de heter Swedish Fish. Folk på skolan kallar mig Sweden. Men de har börjat lära sig mitt namn nu. Och jag hör hela tiden kommentarer som "I wanna be swedish too!" småroligt. Jag har lärt en del i mina klasser svenska ord. En del normala och en del ord som man inte ska säga alltför mycket. :)

Jag har räknat och jag har åtta killar som skriver till mig varje dag. Höhö. Det åskar väldigt mycket. Nu ska jag sluta. Golf teamet är awesome!

Ha det bra




YFU Pre-Departure Camp

OOOOH MYYY GOD!

AAAAH! Jag vill bara hoppa och skrika hur lycklig jag är! Jag vill först prata med min kära familj, stavas det så?... om detta innan jag skriver om det här. MEN OOOOH MY GOD! Jag har precis fått helt otroliga nyheter! Och jag kommer inte kunna sova i natt för att jag är så extremt lycklig! AAAAH! Det har med golf att göra. AAAAAAAAAAAH! Haha förlåt, men jag är stolt över mig själv. :)

Ha det bra Sverige, Jag lever livet här!

Life is unexpected

Jag har nu för första gången sen jag kom hit använt jacuzzin, maaan I love it. Jag trodde att mina ben skulle sprängas så ont de gjorde efter dansen i torsdags. Jag menar, vem kan göra trippelpiruetter? Jag suger på det, jag vill inte göra det. Jag kan inte göra piruetter. Iallafall, så jag och Madi hoppade i varma bubblande vattnet i fredags. Dock så kändes det lite konstigt att sitta i en hot tub när det är varmt ute. Det gjorde iallafall mina ben att kännas tusen gånger bättre, enda tills jag satte mig ner och skulle resa mig igen. Puh!

Smärtan är iallafall borta nu. Efter det blev vi utråkade och åkte till eegee's, love that place. Tyvärr så är det bara en Tucson-thing och samma sak med Thirst Buster (79 cents läsk). Jag brukar ta crushed ice with coke and vanilla. Vi mötte Scott där med tre av hans golfkompisar. De sa att de hade kollat på mina facebook bilder och frågade mig om jag var en bikini modell. Anledning: tanned and blond swede. Jag fick mig ett gott skratt. Jag och Maddie tog en maaassa bilder i bilen också, ligger på facebook om någon är intresserad över att se hur vi spenderar våra fredagskvällar. We had a blast.

Lördagen spenderande jag genom att shoppa med Karen och Maddie. Som vanligt så har jag glömt namnet på mallet, La encantada kan det heta dock. Vi var inte på CDO-territorium. Vi åt lunch och Madi träffade en kille hon kände, som visade sig gå i min english class, där ser man. Han var söt. Efteråt åkte vi och hämtade upp Rob och körde till Dick's sport goods. Där hittade jag FootJoy golfskor och en TaylorMade driver. Mycket billigt och fick credits för min swing. :) Vi åkte även och köpte lite volleyball saker till Madi och golfshorts till mig. Gosh.

När vi kom hem bytte jag om och jag och Madi åkte till the driving range. Där träffade vi Scott och hans pappa. Jag fick Maddie att slå några bollar. Sedan åkte vi hem till Scott och åkte hem lite senare.

Nog om min helg. En sak jag har märkt med skillnaden på skolan här och i Sverige är att de har så mycket mer regler här. Man behöver hall pass om man ska på toaletten eller hämta något i skåpet och man måste gå runt med student ID hela tiden. Skolan är gigantisk men folk hjälper mig till varje lektion, aka Brandyn. Jag tar med mig lunch hemifrån och allt är så amerikanskt. Football killar korkade men snygga. Jag vet att jag kommit till rätt land för här smsar man hela tiden, dock så är det nästan liiiite för mycket. Man behöver heller inget SIM-kort utan mobilen är kopplad till operatören. Det finns gott om snygga killar i staterna iallafall. Tummen upp för det. Tummen ner för att alla inte är så mogna. Then again, det är inte många i Sverige heller.

Min engelska flyter på och jag får hela tiden höra att de är imponerade över hur bra engelska jag har och de undrade om vi pratar engelska i Sverige. Det är svårt att säga något på svenska och jag måste tänka ut vad jag ska säga en stund innan jag säger det. Jag har inga problem med att skriva på svenska men att prata det låter jätte konstigt. Jag har pratat i telefon med min familj och det kändes skumt, att prata svenska. Jag ville hela tiden prata engelska istället. Svenska är inte lika vackert som engelska.

Jag borde nog gå och lägga mig nu. Jag har

Geometry
Photo Imaging
Performance Dance
Architecture Drafting
English
US History
Efter skolan, Golf

Ha det bra Sverige!
Jag saknar er


First day at High School

Wow, this sucks! Jag skrev precis sjukt mycket och så startar datorn om...Dang it! Nu får jag skriva om det...

Min dag startade 6.30 när Rob väckte mig. Så jag hoppade in i duschen och gjorde mig i ordning. När jag kommer ut i köket så skulle vi nästan åka direkt, så mycket frukost för mig. Inte för att jag var hungrig dock, antagligen för nervös. Jag och Madi satte oss i bilen runt 7.20 och när vi kom till skolan efter den korta vägen dit så var det helt fullt på båda parkeringarna. Men vi hittade en plats och gick till mitt locker. Efter ett antal försök fråm mig med att få upp mitt locker lås gav jag upp. What's the point when everyone walks around with their backpack? Så jag hängde på den trenden. Like an american.

Efter mitt försök till att öppna mitt skåp och Madi tittade på så gick vi till en mötesplats där alla elever var. Och där träffade jag Brandyn, som jag träffat innan och en tjej som heter Danielle, som jag också träffat innan. I know people!...Not a lot to brag about though.. och några av Maddie's vänner. Därefter följde Maddie mig till my first class, Geometry. Allt är väldigt amerikanskt. Exakt som i filmerna. Den klassen var precis som alla andra matte klasser, tråkig. Läraren verkar rolig dock. Men eleverna, wooow, det är den .....hahaha, jag har glömt ordet... the most quiet class I've ever been in. Vad dum jag är..Kan inte svenska. Anyways, my second class..was..

Photo Imaging! Den klassen kommer bli sååå rolig. Och jag får ta med min kamera, JEY! Små skumma människor i den klassen, men det löser sig. Jag satt bredvid en tjej med lila och svart hår. Jag är rätt imponerad över mig själv att jag är så framåt här. Jag pratade med tjejen med lila hår. Sen fick jag en karta över skolan av henne.

So, my next class was Performance Dance och jag mötte Brandyn som kunde guida mig till rätt sal, för han också skulle dit. Vi gick till PE-salen där alla PE klasser var. Jag fick mitt Dance locker and that's all I did that class. Brandyn följde mig till min Architecture class och när jag kom in var där a loooot of small people. Men sen fick jag reda på att de gick i Arch 1. Jag går i Arch 3 med fem killar. Haha. Vi har bara samma klassrum som dem.

Efter det...2nd lunch. Vi åkte hem en runda och sen fick vi skynda tillbaka igen och jag stressade iväg till min english 12 class, med seniors. Jag var några minuter sen och jag satte mig på en tom bänk längst fram. Då kommer en football guy dit och sätter sig bredvid mig. Inte min typ. Han började prata med mig och jag svarade mest med korta svar. Det visade sig att jag satt i mitten av ett football team och när de fick reda på att jag var en utbytesstudent från Sverige...maaan, all the questions. De ville att jag skulle prata svenska, det lät såååå fel.

Efter class så skyndade jag iväg till nästa, US History och det kommer upp en kille från the football team och frågade vad jag hette och följde mig till min sal. Haha, so funny. Han kramade mig. Jepp... Jag har glömt vad han hette, men han var rätt söt. Tror jag. US History was kind of boring.

Och när klockan ringde var skolan slut och jag blev körd hem av Maddie's friend Megan Baker.

I love my life. Peace.

august 11th

last day of freedom.
jag börjar skolan imorgon, insane. det blir säkert bra. jag har iallafall haft bra sista dagar innan sommarlovet tog slut. extremt roliga. haha.

ha det braaaa!

Goofy

I LOVE MADDIE LAMASTER!

And of course Karen and Rob too. :) (I know you're reading it now Rob!)


August, 5th

Jag är sååå glad över att vara senior och inte freshman. Dock så har freshman 4 år i high school, jag har ett.

Det var rätt löjligt att gå dit idag. Jag ville verkligen inte att folket skulle tro att jag var en freshman, men det trodde dem i med att jag var med freshman. Som tur är så blev vi uppdelade i grupper där jag hamnade i New Students. Vi gjorde en massa lekar för att lära känna varandra och sånt smålöjligt. Sedan fick vi en rundtur på skolan, vilket jag redan fått ett antal gånger av Maddie. Dessutom så var det svinvarmt ute och ingen skillnad från solen och skuggan. Jag klagar inte, det var bara lite jobbigt. Det var tänkt att jag skulle äta på skolan med, pizza, men kön var extremt lång så jag blev hämtad av Karen istället och fick peanut butter-jelly sandwich, it was goood!

Nu sitter jag i köket och gör ingenting. Maddie är på sin volley ball träning. Det blir nog att jag sätter mig vid tvn snart. Nu fick jag chips av Karen, spiiiicy. Det är såååå god mat här att jag inte bryr mig om jag går upp 15 kg för den här maten kan man inte missa, LOVE! Förhoppningsvis så gör dansen att jag inte behöver gå upp så mycket.

Ha det bra i Sverige! (kalla Sverige)


Wow.

So.
Idag så blev jag väckt 7.30 am och skulle följa med Maddie till hennes Physical Therapy vid 9. När hon var klar cirka en timme efteråt så åkte vi downtown Tucson. Vi skulle möta Nicole på en restaurang för frukost/lunch. Yeeah, could call it brunch. Sen skulle Maddie till volley boll träning så jag och Nicole åkte till Arizona University och gick runt där lite, sen åkte vi till Tucson Mall. LOVE SHOPPING HERE. Och ja, jag har börjat använda mobil igen, jey me.

Efter shoppingen så blev jag hämtad av Rob som körde oss hem. Middagen ikväll var pizza, sjukt fet. Direkt efter maten så åkte jag, Rob och Maddie till en driving range och ddaaaaamn vad bra det gick. Jag är stolt över mig själv. Varsity nästa. Maddie tog lite bilder och de kommer hamna på facebook inom snar framtid.

Imorgon ska jag på orientation day, with all the freshmen. So much fun. Jag ska dock vara i new students gruppen så jag slipper alla småttingar.

Till helgen så ska jag nog på bio med Maddie och Karen och efter det, eller före det spela golf med Rob. På lördag ska jag och Maddie på en överraskningsfest och på söndag så kommer Nicole's familj hit, eller vi dit. Can't remember.

Ha det bra underbara!

Today was a great day!

Min svenska familj svarar inte när jag ringer. Fy. Svara nästa gång ett utländskt nummer ringer. :)

Me and Maddie went to a water park today, haha, no needs to say more about that. It was fun, awesome. It's nice having a sister. Aaaaand when we got home, my American mom had cooked some swedish food for me. :) Swedish meatballs! Karen makes gooood food. No doubt. The evening Maddie and I spent in my room with my computer looking at facebook. She showed me all the people she know and I showed her all my beloved friends. And some others..:) 

I've also been introduced to Thirst buster, one word...WOOOOW! For 86 cents you get A LOT of soda, A LOT! Like....1 liter. That's weird, but sooo good. I'm gonna be a fatty, just sayin...

Once again, I LOVE IT HERE!

Got to love America

I love it here.

Igår var jag och Maddie hos Cathrine and Payton's house och badade i deras pool. Det var såååå vackert där, vi var uppe bland bergen. Vid fem-ish åkte vi hem och skulle ha middag för the LaMaster family så att jag fick träffa dem. Jag fick golfklubbor och en massa andra golfsaker. It was nice.

Idag så satte hela familjen sig i bilen vid 8 och åkte mot Phoenix. Rob and Karen skulle på ett Pre-Arrival meating med YFU. Too bad I'm already here, men jag är en av de första som är här så ja...de var iallafall tvungna att åka dit så jag och Maddie tog chansen att shoooopppa! Vi blev avsläppta vid ett stort mall, dock så har jag som vanligt glömt namnet. Jag köpte iallafall två klänningar en från forever21 och en från francesca's, ett par uuuunderbara högklackade skor från forever21, en skjorta från american eagle och underkläder från Victoria's secret. Jag älskar allt jag köpte. Och det är sååå billigt. Panda Express, loooooove it! Det är mat, god mat.

Efter det så mötte vi Beth, Maddie's gamla barnvakt som nu är väldigt bra vänner med LaMaster's. Vi kollade runt lite till och sen åkte vi till ett frozen yoghurtställe. Därefter åkte vi till Beth's hus där vi träffade hennes man och översöta barn, som är 14 månader.

Rob and Karen kom dit efter ett tag och då åkte vi till en mexikansk restaurang med god mat. Efter det väntade en 1,5-2 h lång bilresa hem tillbaka till Tucson.

Imorgon ska jag och Rob antagligen till golfbanan (gångavstånd) och slå några bollar.

Om ni vill veta mitt schema inför skolan så är det här...

Period 2 Geometry
Period 3 Photo Imaging 1
Period 4 Performance Dance
Period 5 Architecture Drafting 3
Period 6 English 12
Period 7 US/AZ History

Jag gillar mitt schema. :)

RSS 2.0