Happy New Year!

Okej jag lägger inte ner den, jag var frestad dock.

Den Amerikanska julen var ganska lik den svenska, förutom att de firar den 25 och inte 24. Och att de öppnar julklapparna på morgonen den 25 istället för kvällen den 24. Jag fick öppna mina svenska julklappar från mamma, pappa och rasmus kvällen den 24. Den 24 gjorde Karen svensk julmat och ännu mer julmat dagen efter. Jag väntar fortfarande på den dagen hon lagar något som inte är gott, hon är en otrolig kock.

Tack så hemskt mycket för julklapparna mamma, pappa och rasmus. Och pappa, jag använder armbandet varje dag och har gjort det sedan jag fick det. :) Tack till min amerikanska familj också!

Idag, eller numera igår, var det Nyårsafton. Vi hade ingen aning om vad vi skulle göra men det slutade med att Jag, Ian, Krista, Lance och Gene var hemma hos Lance ett tag, sedan åkte vi vidare till en av Ian's kompisar och var där resten av kvällen. Vi avfyrade några raketer, och några i poolen, vilket var ett awesome resultat och sedan avslutade kvällen på en mack där vi köpte pizza och doughnuts. Inget annat ställe var öppet så det var vårat enda val, vi blev dock utkastade därifrån innan vi ens var klara med att värma pizzorna, trevlig kille. 

Vid 16 idag så ringde jag mina underbara vänner, Matilda, Elin och Johanna. Jag saknar dem så hemskt mycket. Jag började gråta direkt när jag hörde deras röster och jag insåg inte hur mycket jag saknade dem. Jag tänker på er varje dag och jag saknar er. Ni är mina absoluta bästa vänner. Jag älskar er.

Min julklapp fån Ian
Ian gav mig ett armband som han själv hade gjort och jag ääälskar det! Ingen har gjort något och gett det till mig innan. Han är riktigt underbar. :) I onsdags så gick vi ut på en dejt och notan blev $50, vilket han betalade...så jag betalade glatt för bion, vilket endast var $20, så jag kände fortfarande att jag behövde betala mer.. Han gör så otroligt mycket för mig och det finns ingen jag hellre vill vara med. Jag har inte känt såhär för någon innan och det känns som mina känslor växer mer och mer för varje dag. Han gav mig även mitt favorit godis, nerds och en nalle, som jag har sovit med. Och nu kan jag inte sova utan den. Den får mig att tänka på honom.

Klantig som jag är så tappade jag armbandet jag fick av Ian när jag provade en jacka i Target (stor affär med allt man kan tänka sig). Jag letade genom hela huset i en timme och kunde inte hitta det. Smart som Karen är, så sa hon att jag skulle ringa Target, eftersom det var antagligen där jag tappade det. Karen ringde dem och de hade just hittat det. Hur stor chans är det? Target är en sjukt stor affär och att de hittade det är helt otroligt. Så jag fick tillbaka mitt armband och jag tänker inte förlora det igen. :)

Well, that's all from me. Happy New Year Sweden! I love you all and I miss you

Jul?

Så jag antar att jag får skriva God Jul Sverige, själv så väntar jag till den 25 December. Jag får i för sig öppna vissa julklappar imorgon (den 24).

Imorgon så ska jag, Maddie och Shawndra bowla vid 10, sedan ska vi ha en familjemiddag med G-ma (säg det på engelska) och öppna lite julklappar.

Det är jul den 25 i USA så jag får vänta en dag, det och att det är svinvarmt är det enda som är fel i den amerikanska julen, eller, julen i Arizona. Juldagen är den enda dagen jag vill att det ska vara kallt och jag vill ha snö. Annars så klagar jag verkligen inte på det varma vädret jag har i Arizona, USA. Jag planerade på att köpa en tunn jacka jag kunde ha på morgonen innan mina första klasser, men det känns rätt meningslöst när jag svettas efter min första klass vid 10 på morgonen. Jag har heller inte köpt några varma kläder, mest sommarkläder. Det känns sjukt konstigt att jag köper sommarkläder på vintern. Jag kan gå runt i shorts och linne utomhus.

Tack Mamma, jag fick paketet du skickade. :) Jag blev väldigt lycklig när jag såg innehållet, Marabou choklad är saknad, samt den underbara blå&gula Svenska flaggan. Ska jag vara ärlig så känns det fortfarande inte som att detta är sant. Jag lever i det livet jag alltid har velat uppleva. Jag pausade mitt svenska liv för att leva ett år som en amerikansk tonåring. Det är så mycket som jag har fått uppleva, jag har känt känslor jag inte trodde jag hade, varit på platser jag aldrig trodde jag skulle få uppleva, hittat tillbaka till golfen, bo i en annan familj, ha en syster. Allt detta är positivt. Allt jag har fått uppleva har blivit bra tillslut. Jag gjorde vissa fel i början av mitt år, men vi redde ut det som en familj. Jag är så otroligt lycklig och det känns inte som att jag har varit här i 5 månader om 3 dagar. Karen, Rob och Maddie är en underbar värdfamilj och jag skulle inte ens få tanken att byta.

När det kommer till Ian så är ni antagligen fortfarande nyfikna på hur det blev han och jag. Han var granne med min värdfamilj tills han flyttade till Phoenix för att gå på Grand Canyon University. Jag träffade honom genom Maddie och han är helt perfekt för mig, jag har inte känt såhär starkt för någon innan. Han gör mig så otroligt lycklig. 5 minuter med honom gör mig dag. Jag vill så hemskt gärna att ni ska få träffa honom, mamma, pappa, rasmus, mina vänner. Alla. Jag vill visa att han är min och jag vill att alla ska få se hur lycklig han gör mig. Jag vill visa honom mitt land och min stad. Jag vill visa honom Malmö, Landskrona och Svedala. (Inkluderar Svedala fester). Jag vill visa honom de Svenska sträderna och mina favorit platser. Jag vill visa honom vilka mina absolut bästa vänner är och vill att ni ska lära känna honom. Jag vill visa honom exakt allt som finns i mitt liv, det amerikanska och det svenska. Han gör mig så lycklig och han är en helt underbar pojkvän.

Karen, Rob and Maddie. I just want you to know that I'm happy that you chose me as a part of your family and I wouldn't want to change host family for anything. You guys make my year the best, thank you and I love you.

Eclipse

Så jag förmodar att det ska vara en eclipse snart, tror den börjar nu och håller på i en timme. Um, jag vet inte varför jag loggade in här. Jag har inte direkt något att skriva om. Borde jag ha kvar bloggen? Jag är nästan aldrig inne. Om ingen kommenterar på detta så lägger jag ner den.

Peace.


Det var meningen att jag skulle publicera detta i torsdags

Hej hopp.
 
Jag skulle skriva ett inlagg, men skolan har blockerat min blogg nu. UUUUGHHXD. Som tur ar sa ar det har min sista fria 4th period. Jag byter fran Mrs. Bonar's klass till Mr. Erickson's english class. Jag gillade inte hennes klass, det var trakig och jag fick ingenting gjort. Hon bara ger oss bocker att lasa som ar traaaakiga. Sa nu byter jag till Erickson's class. HAN AR 100% SVENSK OCH SPELAR GOLF. Och jag kommer ha klassen med Alexis. :) Jag sa att jag ocksa var svensk, och han sa nagot pa svenska, meeen jag har ingen aning om vad han sa. :)
 
Jag sitter i skolan, men jag skickar detta inlagget till min email sa jag kan publicera det senare. Jag ar uttrakad. Jag har gjort mina finals i Architecture, vilket jag tror att jag far 100 pa. Photo Imaging, vilket var random, Geometry, latt, Halva min engelska (andra halvan efter min 4th period), US history. Sa sista final nu och sen har jag LOOOOVVVVV! Efter 12.14 idag. :)
 
Ian kom hem igar kvall, efter att jag var och shoppade med Karen. jag fick se honom lite och ska se honom senare idag, efter jag har hjalpt pa Teddy's party (Karen's mamma). I'm so excited! And it's so much easier to write in english. I should just do that. sooo.... i wonder what christmas is gonna be like here. i mean, there's sooo many houses with extreme christmas spirit, with all the lights and santas outside. Nothing like sweden. its kinda weird with the weather here, not gonna lie. im used to the cold winter, here its like 70 F every day. thats like...20-25 C. i like it though, its warm. :)
 
I kinda talked to Johanna two days ago, we were trying to skype, but i was the only one with video. haha, and Johanna, YOU SHOULD GET A MIC FOR CHRISTMAS, just saying. I cant wait for mom's package to arrive. I wanna see whats in it. Im almost done with christmas presents for everyone, almost everyone. Urrsgh, i have one more hour to do nothing and then i can take my last final.
 
And mom, for your question about the sat i dont know my results yet. I will let you and daddy know when i know. I CAN'T WAIT FOR BREAK. I know for sure that im getting an A in photo imaging, and thats all i know. i have all A's and B's, i know that.
 
Okay, im done. Im gonna go and play games on my ipod now.

5 days left..

Det är snart winter break, 5 dagar, och jag längtar sååå mycket. Finals är onsdag och torsdag. På onsdag har jag det i Photo Imaging, vilket antagligen kommer bli lätt och US History, vilket jag inte ser fram emot. Jag kommer göra Architecture finals på måndag. På torsdag så har jag finals i Matte, tror det kommer gå bra och engelska, vilket kommer bli så lätt. Det är ett prov på den boken vi har läst i skolan, A Tale of Two Cities. Jag kan nog säga att jag hatar den boken nu, den är svårläst och man måste tänka på allt man läser. Jag vet dock det mesta om boken så det är lugnt. Det ska bli så skönt med lov.

Jag kan inte tro att jag har varit här i fyra månader. Detta är min femte månad. Det känns som en månad.. Känns tungt att jag ska åka tillbaka, ta det inte fel, jag saknar allt och alla i Sverige, men detta är det jag har velat göra sedan ett par år tillbaka och jag kan inte ens tänka mig hur irriterade det var för mina underbara, tåliga svenska vänner som fick stå ut med mig tjata om USA. Jag kommer förmodligen tjata om USA när jag kommer hem med, jag varnar er. :) Men bara så ni vet så pratar jag om er alla härborta. Jag vill att ni ska komma hit och se hur jag har det, jag vill att ni ska träffa alla. Och Ian. :)

Det kommer förmodligen att kännas konstigt att inte fira julen med min svenska familj, jag får se hur det blir med det. Jag är däremot glad att jag kommer få vara här och uppleva den amerikanska julen med min americanska familj. haha, fint stavfel där. Jag kommer låta det vara kvar.

Jag saknar den kalla julen, och samtidigt så är jag sååå glad att här är 20-25 grader. Vad mer.. Skolan går bra och det har som sagt blivit en rutin. Jag måste säga att jag är så mycket bättre på att göra min läxa än vad jag var i Sverige, jag är mer motiverad och det kommer förmodligen att hjälpa mig en hel del mitt sista gymnasieår i Sverige.

Ha det bra Sverige


I'm in school and I'm bored

Jag borde inte ha en blogg. Jag glommer hela tiden bort den och det tar en envighet att skriva. Jag antar att jag skrev om Thanksgiving forra inlagget sa jag tanker inte gora det nu. Jag ar i skolan just nu och det borjar bli tid for Finals. Jag slutar skolan den 17 och langtar dit. Mitt liv har borjat bli en rutin, vilket inte ar helt fel. Det ar ratt skont faktiskt, det var valdigt blandat i Sverige nar jag flyttade fram och tillbaka mellan mamma, pappa och Svedala. Vi haller pa att renovera koket just nu hemma och det ska vara klart denna veckan. :) Skolan gar bra och jag har bra betyg, jag tog ju som sagt the SATs i lordags och det var som jag hade tankt mig, vissa latta och vissa svara delar. Det hade antagligen varit tusen ganger lattare om det hade varit i svenska med alla ord jag aldrig hort forut och grammatik. Jag har iallafall bestamt mig for att jag kommer att komma hem ett ar och sedan aka tillbaka for att spela golf och ga college har. Jag kommer hem nagon gang i borjan av sommaren men vet inte exakt nar. Det kommer kannas konstigt att aka hem, och prata svenska. Jag tanker pa engelska och har pratat engelska varje dag i mer an 4 manader. Jag alskar att prata engelska, och det kommer vara extremt latt for mig att ta sngelska c nar jag kommer hem. Jag kommer formodligen fortsatta att ga pa DCC for det ar sa mycket lattare att komma tillbaka till den vanliga svenska rutinen istallet for att byta skola an en gang under mina ar pa gymnasiet. Det kanns overkligt att jag ens ska aka hem och det kanns tungt att tanka pa det. Jag alskar allt med Sverige, min svenska familj och mina vanner, men om jag bara kunde flytta alla jag vill vara med och ha dem har borta sa hade jag gjort det. Jag vill ta mitt korkort direkt nar jag kommer hem, har kan man inte ta sig runt utan att man har korkort och bil sa jag kanner att jag inte kan gora allt. Anyways, det ar snart jul och jag maste kopa en massa julklappar, nagot som Sverige saknar som jag kan skicka hem? Vi har julpyntat hemma, lite pa insidan och klart pa utsidan. Vi har en uppblasbar tomte och en snogubbe, och en massa ljus. Jag kan ta en bild och lagga upp sa ni kan fa se. Det kanns inte alls som att det ar December. Det ar varmare i Arizona i December an vad det ar i Sverige i Augusti. Enda tiden det ar kallt ar pa morgonen, och jamfort med Sverige sa ar det fortfarande ingenting. Jag vill ocksa saga att jag ar seg pa att svara pa facebook nar nagon skickar ett meddelande till mig, jag laser dem i skolan och kan inte svara foren jag kommer hem och jag glommer bort det ibland. Forlat Matilda, Johanna och Elin! Jag tycker fortfarande att ni ska fixa mic sa vi kan prata pa skype. Johanna, 12/12? :) Allt gar bra med Ian om ni undrade och han ar fortfarande lika underbar. Och jag kan fortfarande inte tro hur lycklig jag ar som har honom, han ar speciell. Ha det bra mitt alskade land, och tidig god jul? uuh, ingen julkansla med 25-30 grader ute... valdigt synd om mig. :)

RSS 2.0