Arch

Jag har architecture nu och jag ar klar med mitt projekt sa jag ska experimentera i Soft Plan. Jag ar saaaa glad att jag ar klar med min byggnad, det ar en lattnad.

Vi skulle spela upp varan video idag for engelskan men vi hade en vikarie sa det blev inte av. Jag fick tillbaka mitt quiz idag i matten och jag hade 100%. Sjukt var jag gor bra ifran mig i USA. Och just det, jag hade kunnat bli en modell har om jag ville. Arizona Model Management ville traffa mig. Hehe.
Hejda.


Underbara liv

Jag har bestämt mig för att köpa mig en Porsche. Någon gång i mitt liv. Och det ska vara min GT3a. Jag älskar den bilen. Grhsgadhf.

Idag var jag och spelade in en video för Brave New World till engelskan imorgon. Vi skulle göra en presentation och Tyler bestämde att vi skulle göra en rappvideo. Jag har ingen aning om resultatet men jag antar att jag får se den på youtube ikväll eller i engelskan imorgon. Jag tror den kommer bli bra och vi kommer definitift få A för den. Jag var en Alfa, Alexis var en Gamma, Tyler var en Delta, och Sam var en Epsilon. Videon är baserad på boken vi läser just nu i klassen.

Jag pratade även med Farfar idag och önskade honom ett försenat grattis. :) Annat än det så har jag bara sovit på soffan och åkt till Fry's med Maddie. Vi köpte starbucks och några saker för Rob. Jag köpte även Cheetos, jag vill inte lämna USA utan dem... Och det regnar, vilket innebär att denna dagen inte kan bli mycket bättre, förutom den underbara doften utav kött som är fyllt i huset. Jag kan inte vänta tills det är middag. Tyvärr så är Karen fast i Minnesota så hon kommer förmodlingen inte hem fören imorgon. :(

Pappa kommer om en månad! I love it. Och jag vill köpa min iphone, även om Ian tycker att jag ska köpa en droid istället. Personligen så vill jag fortfarande ha min iphone. :)

Jag älskar mitt liv och alla runt omkring mig. Nu ska jag gå och fixa med tvätten. Puuusssss

I'm bored


yep.

Jag vet att ni vill att jag ska vara hemma till era studenter, jag vill vara dar med. Men det ar inte ens sakert att jag kommer fa ett stipendium och jag vill ha all den tid jag kan fa har. Jag vill ha lite sommar har, och nar ni tar studenten sa har jag precis slutat skolan. Jag kommer vara i Sverige Hela sommaren, jag kommer komma hem jag vet bara inte nar. Jag vill komma hem i mitten av juni, jag vill vara med mina Amerikanska vanner som kommer aka till college efter sommaren och det ar inte sakert att jag kommer se dem igen, jag vill vara med min vardfamilj som har tagit hand om mig detta aret, jag har sett dem varje dag de senaste manaderna och det kommer vara svart for mig att lamna dem, och jag vill vara men min pojkvan. Jag vet inte nar jag kommer vara i USA nasta gang, darfor vill jag ta vara pa den tiden jag har kvar. Jag hoppas att ni forstar.

Tell me!

Ian Hook,
I know that you are reading this and it will be easier for you to read it when it is in english. TELL ME WHAT YOU ARE HIDING FROM ME! It's driving me nuts and you know it...

I love you :)

Happy Valentine's Day!

Det var bara det jag tankte skriva. :)

Maddie och jag bakade cupcakes sa jag delar ut dem till alla jag vill dela ut till. Och jag fick choklad fran Lora. That's it for now.

Happy Valentine's Day!


i heart the us

Livet är helt underbart här! Jag vet vad jag vill göra och jag har en dröm att uppfylla. Och det bästa är att jag vet att jag är kapabel att göra det jag vill göra. Den känslan är helt underbar. Jag har fått så många möjligheter under den tiden jag har varit här och jag har lärt mig så mycket om mig själv. Jag trivs var jag är just nu.

Jag läste så många bloggar om utbytesstudenter i USA innan jag åkte hit. Min absolut favorit bloggare var Stephanie, hon bodde i Phoenix, AZ. Jag följde alla hennes inlägg och längtade tills jag skulle iväg på mitt eget äventyr. När jag fick reda på att jag också skulle bo i Arizona, men i Tucson istället fick jag tårar i ögonen, av lycka. Inte för att Stephanie hade varit här, utan för att jag visste att det var verklighet. Innan jag fick beskedet kändes det inte som att det var verklighet, bara en dröm. För ett år sedan så satt jag hemma i Sverige, levde mitt vanliga liv och tänkte på min framtid i USA. Ingenting var som jag hade tänkt att det skulle vara, det är bättre.

Faktumet att jag inte hade spelat golf i 1,5-2 år före USA och tänkte inte ens spela när jag kom hit, och när jag väl bestämde mig för att göra det, så var jag rankad nummer ett. Möjligheterna jag har fått efter det har varit otroliga. Jag har chansen till ett stipendium till Grand Canyon University, det är en skola som är perfekt för mig. Jag är så stolt över mig själv, jag vet inte förra gången jag var det. Jag har alltid tyckt att jag kunde gjort bättre och att jag inte är bra på någonting. Jag hade fel.

Jag är så säker på mig själv nu, jag vet vem jag är och vad jag vill göra med mitt liv. Jag har inte haft den känslan förut. Känslan där allting är som jag vill ha det. Mina betyg är riktigt bra, jag är till och med stolt över mig själv för det. Jag har aldrig varit stolt över mig själv när det gäller skolan. Nu har jag ett mål och det är det som driver mig. Det driver mig till att göra bättre ifrån mig.

Golf coachen från GCU säger att jag har talang och att han inte hade pratat med mig om han inte hade varit intresserad. GCU's Golf Team är rankad 4 i USA. Och han är intresserad utav mig. Allt är tack vare Bokskogens golfklubb och Janne Larsson.

Jag är starkare som person och jag accepterar vem jag är. Jag älskar den känslan.

Och min pojkvän är underbar. :)

Tennis season

Jag forstar mig inte pa vadret i Tucson. Forra veckan var det svinkallt, denna veckan har det varit underbart! Jag har till och med blivit lite brun. :) Tennis borjade i mandags och jag suger. Det var saaa langesen jag spelade tennis och min golf swing gor det svart for mig att forsta hur jag ska gora med min tennis swing. Jag swingar som jag gor pa golf banan, vilket inte blir sa bra i resultat. Golf turneringen jag spelade i i fredags var scramble. Jag spelade med Lora, DJ och Tom. Vi vann over Amphi och forlorade mot Ironwood, som hade fyra killar istallet for att ha tva killar coh tva tjejer, som vi och Amphi hade. Om de hade haft sina tjejer sa hade vi vunnit. Vi vann over dem varje match under sasongen.

Pappa kommer i mars! Jag langtar! :) Och mamma och Rasmus kommer i April. Min Amerikanska familj ska till Costa Rica i juni, sa jag maste aka hem runt den 15 juni, om jag inte hittar en annan familj jag kan bo med under en manad. Jag ska prata med mamma och pappa mer om det. Jag har pratat lite med Alexis om det, hon aker inte till Italien foren i juli.

Jag har Photo Imaging nu, men vi har en vikarie. The story of my life I guess. Sa jag maste ga. BYYYEEEE

Temperatur

Heeeeej,
Jag tankte bara skriva ett svar pa en kommentar. En dag forra veckan sa var det 19 F, vilket ar cirka -7 C. Jag vet att det later lite jamfort med sverige, men jag har ingen jacka har och inga varma klader. Sa det ar darfor jag och alla andra i Tucson tyckte att det var kallt. :)

Tucson ar extremt kallt

DET AR KALLT! Och det ar meningen att jag ska spela i golf turneringen idag. Det var kallare i Tucson igar an vad det var i Alaska. Jag trodde jag bodde i oknen. Jag kan inte vanta tills det blir varmt igen. Forra veckan var det riktigt skont i Tucson och denna veckan var det svinkallt. Och jag har inte klader for denna kylan.

Anyways. Jag har Photo Imaging, men jag ar klar med min uppgift sa nu sitter jag bara har tills klockan ringer, vilket ar om 20 minuter. Da ska jag bara till min Architecture klass och saga att jag ska ga, sa jag kommer vara dar i 2 min sen aker jag till El Conquistador med Lora. Jag kommer ha 4 lager pa benen och 3 lager pa kroppen, det ar Sverige-kallt, tidig vinter. USCH! Jag ar iallafall glad att jag slipper det annu kallare vadret i Sverige, jag kommer do nar jag kommer hem. Det kommer vara sa kallt. :(

Nu kan jag inte skriva mer, for mina hander ar kalla sa jag kanner inte dem.


I love colors

Hej livet.
I fredags så var jag hemma och kollade på Gossip Girl, jag skulle vara med Alexis men hon var sjuk. På lördag så låg jag hemma på soffan till klockan 5, då åkte jag med Karen till Rob's jobbmiddag. Han jobbar med att samla pengar till Tucson polisen och de har en middag varje år som han hjälper till att arrangera. Så jag hjälpte också till, det var en massa auktioner men en maaassa prylar. Jag samlade in bud och gav rosor till de nominerade poliserna. I söndags så åkte jag hem till Shawndra. Vi tog bilder för vårat photo imaging projekt som är på fredag.
På fredag så ska jag vara med i en tävling för att samla in pengar för Project Grad Night som är i slutet av året. Det är en golftävling som jag ska spela i för skolan, och jag behöver inte vara i skolan för det, YEAH!

pju, det är svårt att skriva på svenska. förlåt för ett tråkigt inlägg.
Ha det bra


RSS 2.0