GOOOLF

Jag spelade en match idag mot Cienaga och Vista Grande, på Vista Grande halvvägs till Phoenix. Detta gjorde att vi behövde lämna skolan 1 pm. NICE! Det var jag, Lora, Libby, Sammi, Mattie och Kayla.

Vi vann över Vista Grande men förlorade mot Cienaga. Jag fick 40, och kvalificerade mig för state igen :) 3/3, two to go! Laget kvalificerade med. :) Vi took take away from Chipottle på väg upp och take away från Dairy Queen på väg hem. Nu är jag hemma och gjort min läxa. Sitter på sängen och ska sova.

Ha det bra Svenska Folket!

Okay...flagstaff and sedona

Jag var troligtvis en aning kort i min beskrivning av min helg i Flagstaff och Sedona. Efter skolan på fredagen åkte jag och Maddie direkt hem från skolan, vilket innebar att jag inte hade någon golfträning den dagen. När Rob packade ner våra klubbor i bilen visade det sig att han råkade bryta min driver, så vi åkte direkt till Dick's sports athority och köpte en ny. Efter det packade vi klart bilen och körde iväg. På resan mellan Tucson och Phoenix somnade jag men blev väckt av Maddie när hon petade på mig. De påminde mig om att jag skulle ringa NAU's golf coach och stämma ett möte med honom. När jag fick tag på honom visade det sig att han skulle möta oss på golfklubben efter vi spelat 18 hål.

Vi köpte Thirst Buster och de höll hela vägen till hotellet, hela resan tog cirka...3-4 timmar. Jag och Maddie underhöll oss genom att dansa i bilen till vars en ipod med olika musik, det var inte rätt svenska...men jag har tittat på det nu i 5 min och jag kommer inte på hur det ska vara, så jag låter det va så. Vi kom till hotellet runt 10 pm, så vi ägna vår tid på hotellrummet och en del i lobbyn. Morgonen efter väckte Rob mig tiiiidigt, tror det var runt 6 am och vi åkte iväg till golfbanan. Det var kallt. KALLT. Rob älskade det och jag klagade. Och jag ska vara från Sverige, pppfff. Jag skulle egentligen vara född i Tucson eller Phoenix, Arizona. Jag spelade inte jätte bra, men jag var nervös inför mötet med coachen. Vi spelade med en junior från Flagstaff High School och en gammal gubbe som var grym. Jag älskar att man åker golfcart här, folk går inte. Haha! Mötet med coachen gick bra och han var trevlig. Det slutade med att jag ska skicka mina scores till honom och så får vi se hur det går därifrån.

Resten av dagen spenderades med Maddie och Karen, med Rob, på en volleyball match på NAU campus, NAU vann. Och Maddie fick träffa volleyball coachen och prata med honom, hon vill verkligen gå på NAU och vara med i laget. 

Söndag:
Vi åkte iväg till Williams, no golf today, men stannade vid Bearizona och tittade på djur och jag och Karen skaffade tatueringar aaawesome. Det stod Bearizona, finns på Facebook. Efter det åkte vi till Williams, söt liten stad. Sedan åkte vi och SHOOOOPPPPPPAAAADE! Surprise. Men jag fick kläder till ett bra pris, no worries mom and dad. :)

Måndag (Labor Day aka ledig från skolan):
Vi vaknade hyfsat tidigt och åkte till Sedona. Herregud. Hur ska jag beskriva Sedona? UNDERBART VACKERT! Röda berg och gröna träd, mot en blå himmel. Jag var chockad, det var otroligt vackert. Jag tog en massa bilder men har inte lagt ut så många på facebook. Karen och Maddie släppte av mig och Rob på golfbanan och åkte och shoppade. Vi spelade på en par 3 bana med 2 par 4 hål. Och vi spelade 18. De var riktigt korta haha, den kortaste var 60 yards, finns på facebook, jag hade inte ens full swing och fick ett underbart slag, men jag kunde inte putta. Haha. När vi var klara så var vi redo för att åka hem, tyvärr så var det världens längsta bilkö mitt i öknen och vi åkte 7 miles på mer än en timme. Jag fick iallafall min matteläxa klar och spenderade resten av bilresan med musik och läsa min bok som jag har i engelska. Och en Thirst Buster när vi nådde Phoenix. När vi kom hem åkte jag och Maddie till Seth's house. Han går i min architecture class, roligaste människan som finns.

Resten av veckan flöt på som vanligt. Nu är veckan slut och jag är glad för det! Jag har äntligen lärt mig att putta igen och jag spelade bra idag. Tyvärr missade jag the football game downtown men jag klarade mig fint med att vara hemma. Imorgon ska jag kanske vara med Alexis och på söndag ska jag se en film med Lara.

Have a great weekend!
Peace.

A little about my day.

So. Idag tog jag my senior pictures i en fotostudio. Haha, jag fick vara med i ett test för en football grej. De frågade om de kunde ta några bilder av mig när jag håller en football. De ska börja ha en bluescreen på football games och folk ska få ta bilder och sedan bli inklippta på planen eller liknande. Got it? Anyways, de sa att de skulle skicka bilderna så jag lägger antagligen ut dem här eller på facebook när jag får dem. För övrigt så gick fotograferingen bra. Mamma, pappa, jag skickar priserna till er.

Efter det åkte jag och Karen till EEGEE's och åt och därefter tillbaka till skolan. Där mötte jag David (huuuge football player) och jag fick en football rem från honom, så jag kan ha mitt id attached. Haha, jag har velat ha en ett tag. Det är en sån man har runt halsen och man kan ha sina nycklar i den.. Jag har glömt vad det heter, men vi måste gå runt med dem på skolan med ID. Yes, I'm serious.

Golf matchen igår gick inte som jag planerade, jag kunde inte putta alls. Så jag slutade på 48. Den bästa fick 40 och jag kom på fjärdeplats av 18. Vi vann över Ironwood men förlorade mot Mountain View, attans. Jag var med i tidningen idag igen, med min score.. Jey.. Jag var besviken. Resten av mitt spel var riktigt bra men när jag kom till greenen kollapsade det. Det var tre killar från the yearbook och tog bilder med. De gick fram till mig och frågade om de kunde ta en bild på mig och frågade hur man stavade mitt efternamn. Självklart tog de en bild när jag pratade så vi får se hur det ser ut i yearbook haha. Sedan sa de att de hade hört att jag var bäst i laget, jag sa yeeeeaaa, not today though. Men oh well.

Jag var med i Americansk tv idag haha, från volleyball matchen i Flagstaff, NAU. I publiken dock, men där var jag.

What else.. Jag följde med Andre Smith på lunchen idag, och David och en av Andre's vänner. Sen hade vi engelska. That's it. OOOOH! I qualified for state again! Even though I didn't play good at all, jey me. :) The team qualified too. But I only have 3 more good matches of 12 to go and then I'm in State. YEEEEAAAH!

Love.



Jeey..!

Flagstaff var awesome.

Jag spelade golf, gick inte jättebra dock, Maddie och jag shoppade och vi såg NAU campus, lagon coolt. Golfen har blivit en del av mig nu, jag är faktiskt exhalterad över att spela golf och vinna. Imorgon har vi en match mot Ironwood och Mountain View. Jag vill sååå vinna över båda, men speciellt Ironwood. De är CDO's rival. (min skola). Vår träning idag blev inställd för regnet, men jag hade kul ändå.

Vi hade tutorial idag så jag var med Alexis och Sammi och träffade en massa människor. Innan träningen så åkte vi inom Circle K, vilket innebär Thirst Buster. När vi kom fram till Driving Rangen så började det spöregna och vi blev hemskickade. Efter några försök hittade jag och Alexis hem till mig. Hon ska bli en utbytesstudent i Italien next semester, så hon åker i januari. Hon är rolig, jag gillar henne. Other than that...nothing. det har inte hänt mycket idag. Så nu ska jag lägga över bilderna från helgen från kameran och de kommer snart upp på facebook.

Peace.

Kort update

Jag är i Flagstaff, norra Arizona med mi familia. Vi kom hit igårkväll och idag vaknade jag 6.00 för att gå ut och spela golf med Rob. Jag spelade inte jätte bra men hade kul, jag var nervös inför mitt möte med NAU's (Northern Arizona University) golf coach. AAAAAH! Vi pratade om scholarship och vad jag ska göra för att få det. Så jag ska hålla kontakt med honom och ge honom mina scores, college here I come.

Under dagen gick vi runt i Flagstaff och gick i affärer, gullig stad. Sedan åkte vi till en volleyball match och Maddie pratade med volleyball coachen.

Haha, jag tyckte detta var kul, jag tog med mig min kamera och när jag tog ett foto såg jag en gammal man rikta kameran mot mig och tog ett foto på mig och Maddie. Han kom fram till oss och började prata med oss, han var en fotograf på 80 år och hade gått på NAU på 50-talet. Han var från Tucson och känner vissa människor som vi känner, bland annat min golf coach. Anyways, vi pratade om att vi funderade på att gå college där och få scholarships. Han frågade först Maddie och hon sa physical theraphy och när han kom till mig sa han
"And you, what do you wanna study? Boys? I can tell". I thought it was funny. :)

PEACE!

Hola Sverige!

Hej älskade vänner.
Jag blir allt sämre på att uppdatera, jag vet. Men det är så mycket som händer här på andra sidan atlanten. Det jag gör nu är:

Upp kl. 6.30
Åka till skolan 7.30
Gå i skolan till 3.19
Golfträning 3.45
Hemma 7
Äta och göra läxa 7-11
Sova
Och samma visa nästa dag, men jag älskar det!

Jag var med i Daily News Paper idag. :) Jag klippte ut och sparade det. Det var mitt resultat i vår första match mot Tucson High och Pueblo. Det var en tjej som fick 39 (9 hål) och jag fick 43...Min puttning var inte den bästa, men jag kom tvåa av tretton och första plats i vårt golf team, så jag är ändå rätt nöjd. Om jag fortsätter såhär, dvs spelar bättre än jag gjorde igår för det var inte jätte bra, så kan jag delta i Arizona State Championships. :) Min coach sa idag att jag kvalificerade till State, so yey me! Jag ska bara spela 4 matcher med liknande resultat och jag är med i State. Btw, jag är number one i the golf team, vilket innebär att jag får spela i varje match. Det är en-två varje vecka. Nästa vecka är mot Ironwood och en annan skola, men jag tänker vinna mot Ironwood.

Det är vår största rival och vi vann mot dem i Football förra fredagen. Min första football game, it was awesome! En massa galna och roliga människor. Det är inte helt fel att titta på en massa killar springa runt och försöka mörda varandra, ganska trevligt faktiskt. Även om de inte är så kloka i skolan så ser de bra ut på planen med alla skydd. Haha, jaaa.... Jag har faktiskt träffat en smart football guy, okej, två, de är okej och inte alls dumma. Så jag tar tillbaka det jag skrev med att alla football guys är dumma. En av dem är rätt söt. :) Haha.

Other than that... Efter skolan imorgon så ska jag och min familj åka till White Mountain och det kommer bli awesome! Det är labor day nästa måndag så vi har ingen skola så vi stannar där hela långhelgen. Det ligger precis bredvid ett university. Har jag sagt att jag har chans till att på stipendium genom golfen och komma tillbaka och gå college här? Well, now you know. FREAKING AMAZING! I'm excited. A lot of work, but totally worth it.

Nu måste jag förmodligen gå och lägga mig. 10.38. Men jag vill bara säga att jag är stolt över min underbara bror för att han ska bli en polis! Jag älskar dig och saknar dig. Du måste komma och hälsa på. :) Och om du vill, så har jag redan skrytit om dig till Rob och han sa något om att han kanske kunde fixa jobb som polis här, han jobbar med polisen. Keep it in mind, love you! :)

BYE LOVELY PEOPLE!

RSS 2.0