wow

Jag har varit här tre månader idag. TRE MÅNADER.

Jag är lycklig, allt är så underbart. Det är snart Halloween, någon som klär ut sig? Jag har en dejt igen till helgen. Guess who.

Och State är på fredag och lördag, SÅ EXCITED!

Ha det bra Svenska Folket.

I skolan

Jag ar samst pa att uppdatera. Forlat. Det har hant sa mycket att jag inte kommer ihag allting, sa ni far ursakta mig. Jag sitter i skolan under min 4th period, vilket innebar att jag antingen lyssnar pa musik eller sover i biblioteket.

Court
Jag har nu upplevt hur det ar om man gar till domstolen i De Forenade Staterna. Jag fick boter for att jag inte hade pa mig sakerheltsbaltet och en av mina vanner blev stoppade av polisen och han sag att jag inte hade pa mig det. Jag var den enda som fick boter. KUL. Anyways, sa om man inte ar 18 sa maste man ga till domstolen for att betala botern. Karen och jag akte Downtown till the court, vi trodde vi bara skulle aka dit betala och aka hem igen. Men nej. Vi fick instruktioner att ga till Court Room 2. Nar vi kom dit sa fick jag prata med en domare och lova att jag inte skulle gora det igen. Allt detta for ett SAKERHETSBALTE!... Jag kommer inte gora om det. Om jag var over 18 sa hade jag kunnat gora det over internet.

Golf
What can I say? State blev flyttad till Silverbell. Valdigt bra val. Jag gillade inte alls den banan vi egentligen skulle spela pa och jag spelade pa Silverbell i helgen med Libby och jag fick 81. 42 pa forsta 9 halen och 39 pa de sista 9. Jag blev utsett till Dorado Pride Player of the week och det finns nu en intervju om mig pa CDO Athletics page on facebook. Igar hade vi var sista golf middag med hela laget och foraldrar. Vi hade en mexikansk (surprise, allt ar mexikanskt har) restaurang for oss sjalva. Maten var okej, tartan var uuunderbar. Jag fick ett pris for Most Valuble Player. Och sen vann jag en mini tavling vi hade, nar man studsar golfbollen pa en klubba. I mitt huvud later min svenska valdigt fel. Men jag tar det som det kommer, jag hoppas att ni inte lagger marke till det. Aven om nu nar jag skrev det sa kommer ni gora det. Enough about that.

Contacts
Jag har linser. Jag kan nu se tavlan i klassrummet. I Sverige fick jag sitta langt fram eller fraga personen bredvid mig vad det stod for jag ar blind. Okej, sa daligt ser jag inte. Men jag kan iallafall se nu och jag funderar pa om jag maste skaffa glasogon, mamma pappa, vad tycker ni?

College
Jag ar intresserad av att ga pa Grand Canyon University, Northern Arizona University och University of Arizona. Men innan jag ansoker maste jag fa reda pa om Coacherna har scholarship money. Jag vet att NAU har, U of A kanske har och GCU har jag inte fatt reda pa an. Min golf coach skrev ett mail till GCU golf coach om mig.

I left you a voice mail this morning about a Senior that plays on our CDO high school team.  Alice Agren is a foreign exchange student from Sweden that has been a joy to have on the team this year!  Alice shoots consistently between 38-43 and has enormous potential.  Alice is extremely competitive and challenges herself to get better every day! She is very interested in attending GCU and I wanted to know if you have any money left for the 2011 recruiting class.

SAT and AIMS
Wow. Om jag ska ga College har sa maste jag ta SAT. Jag ska ta det i December och jag ar freaked out. Alla andra har fatt 1-2 ar pa sig att ova till SAT, jag har 1 manad. Yey me. The AIMS test behover man for att ta studenten fran CDO. Jag fick reda pa detta forra veckan och jag ska ta det tisdag onsdag och torsdag denna veckan. Det ar som nationella proven. Egentligen behover jag inte ta det, men jag antar att skolan vill att jag ska ta det for att jag vill ga college har. SAT ar ett gigantiskt test, man kryssar i ett av fyra alternativ pa varje fraga. Det gillar jag med testen i USA, man kryssar i ett av fyra alternativ. I Sverige maste man skriva ett helt A4 for att svara pa en fraga.

Weather
DET AR KALLT. Inte riktigt kallt. Men det ar som en Septembers dag i Sverige. Det ar kallt pa morgonen och kvallen, i mitten ar det som en varm Svensk sommardag. Helt underbart. Tyvarr sa ar det bara jag, den svenska tjejen, som tycker att det ar kallt har och alla andra tycker att det ar varmt. Borde det inte vara tvart om? Jag ar fodd pa fel stalle. Sakert att jag inte ar adopterad mamma och pappa? Jag kommer ihag att ni alltid sa att ni hittade mig i skogen, jag tror ni gjorde det.

Rasmus, Mamma och Pappa.
Jag saknar er och jag hoppas att ni kommer och halsar pa mig. Rasmus, jag har fortfarande inte fatt reda pa om du fick jobbet eller inte, UPPDATERING? :) Pappa, jag sag att du ringde mig pa skype igar, jag var inte vid datorn men jag lovar att svara eller ringa nasta gang jag ar inne. Jag alskar er sa mycket!

Ha det bra mitt alskade Sverige.
(Elin, Johanna och Matilda, I MISS YOU!)

Homecoming

Not what I expected. CDO tar inte riktigt Homecoming så seriöst, i med att vi har Winter Formal. Så inget klädde upp sig utan det var bara direkt från the football game till dansen. Ganska tråkigt, men jag hittade Lora där och dansade med henne. Folk dansade som om de försökte para sig med kläder på. Groteskt. Jag dansade som en normal människa gör och höll mig till normala människor med normal dansstil. Yes. Enough about that.

Jag har nu Fall Break vilket innebär ingen skola på en hel vecka, WOHO! Needed. Mitt batteri till datorn har nått din livslängd och har nu övergett mig, som tur är så har min underbar fader skickat ett nytt så nu väntar jag på att det ska anlämna till Tucson, AZ.

College sökandet pågår och går bättre, jag vet nu vad jag söker och eliminerar de colleges som inte har det jag behöver. Jag, Maddie och Rob var på en College Night downtown tucson för någon vecka sen och nu har jag en hel hög med colleges som har golf stipendium och interior design eller architecture. Jag hör ofta att de verkligen tror att jag kan få ett stipendium med min golf så förhoppningsvis så händer det.

Ikväll hade vi en familjemiddag med Grandma, the McClure family dock inte Morgan och min familj. Väldigt god mat och dessert. Nu är jag uttråkad så jag ska avsluta detta.

Jag hoppas att allt är bra hemma och jag uppskattar mailen jag fick från Johanna Olsson och Matilda Karlsson, jag väntar fortfarande på ett från dig Elin Leijon Larsson. ;) Jag älskar er.

Jag hoppas att min svenska familj kan komma och hälsa på mig och speciellt att min underbara bror får jobbet han vill ha. :) <3

Peace.

Hej hej hallå!

Ikväll är det HOMECOMING.
Vid 7 ska vi till the football game och därefter the Homecoming Dance. The football is against Catalina Foothills, our rivals! And Erin is gonna be there. :)

En kort liten update.
I LOVE YOU!

I'm in School

Jag sitter i skolan och jag skriver pa svenska. Ursakta for det senaste engelska inlagget. Och tyvarr sa har jag inte de tre sista bokstaverna i det svenska alfabetet, ni far klara er utan det. :)

Vi har spirit week denna veckan i skolan vilket innebar att man klar ut sig till olika saker varje dag.
Monday-Sports Day
Tuesday-Beach Day
Wednesday-Fake An Injury Day
Thursday-Senior Citizen Day
Friday-Wild Wild West Day

Idag ar det torsdag sa en massa elever ar utkladda till gamlingar, helt underbart. Jag har skrattat en del idag.

Mina senaste dagar har inte varit underhallande. Min dejt med Ian var helt underbar. :) Sondag gjorde jag inte mycket. Mandag skulle jag ha en match mot Catalina Foothills and Salpoint, vi lamnade skolan 1pm och det tog en timme att komma dit, vi var dar i en halvtimme innan en dust storm kom emot oss och vi gick in for att se om det gick over. Efter ytterligare en timme sa akte vi hem. Matchen blev flyttad till tisdag men nar vi kom ut pa golfbanan sa borjade det regna och aska sa vi fick avbryta igen. Jag missade 3 lektioner for ingenting.

Not much more to say now. Guess that's it for now. I'm getting better at writing here!
Peace Sweden.

Woooow

Haha, I AM SORRY!

I havent even thought about the blog. I have a lot of stuff going on in my American life right now and it makes it hard to focus on a blog too. Anyways, i was at the Grand Canyon with YFU. I have all the pictures on facebook so if you havent seen them yet, thats where they are. It was fun even though im not a big fan of hiking. If you're wondering why im writing in english its because its hard for me to talk and write in swedish, its not coming natural anymore. if im not yelling aj, or something similar.

I had a weird dream last night. I woke up with tears in my eyes. It was about me being in Sweden, missing the States. Im not gonna say every detail in the dream. But it made me realize how happy I am here and that i want to go back for college more than anything. Even though its just 2 months since i got here, it feels like im supposed to be living here. I miss everyone at home, i think about you guys every day, but i belong here. I love the english language, the american high school (even though there is a lot of drama), the american college, the american weather, the american life style. I can go on forever. But enough about that.

I got my senior pictures, they looked good. So, i chose one picture for me to have in the yearbook and my mom and dad is going to decide what package they want. I'm gonna be in the yearbook 3 or 4 times too. One for being a student, one for being an exchange student (they interviewed me) and one or two for being on the golf team.

Last night, I was on my first American date. :) 
A few minutes past 4 pm, Ian knocked on the door. He took me to dinner, then movie, then ice cream. Have I said he have blue eyes and is a brunette? Thats the perfect combo, no kidding. Anyways, he is going back to GCU today so i'll see him in a couple if weeks again.

I cant wait until Thanksgiving! Maddie told me all about it yesterday, I really dont care if i gain a lot of weight haha.

I hope this was good enough for an update, im sorry that i havent been writing (Alison).
I love you all and I miss you, but im living life over here. Hope Sweden isnt that cold. :)

RSS 2.0