Sooooorrry.

Okej, jag har inte skrivit for att jag inte hade en aning om vad jag skulle skriva om. Det tar lang tid att skriva har, sa..jag ar lat. Och nu har jag inte mycket tid innan min nasta klass. Vilket ar Arktitektur, uurghh,s.df.

Forra veckan gick vi bara i skolan 2 och en halv dagar, mandag tisdag och forsta lektionen pa onsdagen. Vi fick ga ifran efter jag hade gjort mitt US history prov och jobbat lite med Photo Imaging kalendern. Maddie och jag akte hem och vi akte ivag pa en hike med slakten. Det var tankt att vi skulle ga 7 Miles, men det slutade med att vi vande tillbaka. Senare sa fick jag traffa Ian igen. :) Pa torsdag sa var det Thanksgiving, sjalvklart sa sov jag genom hela laga mat-processen. Hela slakten kom lite senare och vi at turkey. Maten var god och jag trodde att jag skulle somna for hur mycket jag at. Efter familjen akt hem sa kom Ian over igen, jag har varit med honom mycket de senaste dagarna, fran onsdag till sondag. Heeeeelt underbart! :) Maddie's b-day var forra tisdagen, vilket innebar TARTAAAAA! Och tarta, och tarta. Bade jag och Maddie har varit sjukt onyttiga pa sistonde, vi borde borja pa en diet.

I lordags var vi pa Erin's cotillion, det ar..hur ska jag forklara det... Nar seniors i high school blir debutanter for samhallet. Nagot liknande. Tjejerna ar kladda i brudklanningar och deras pappor eskorterar dem medans de blir presenterade. Jag lamnade dem vid middag dock for att det inte fanns plats for mig.

Jag ska ta SAT provet pa lordag, och efter det ska vi antagligen aka upp till Phoenix for Football State. Och nu maste jag ga till 5th period.. 4 timmar kvar i skolan, SO MUCH FUN!


SKYPE

Elin, Matilda och Johanna. SKYPE.

Formal

I LOVED IT!

Dagen började med att Maddie väckte mig och vi satte oss framför tvn och tittade på en film samt målade våra naglar. Efter det så åkte vi till frisören och åt på subway. Efter det, så åkte vi hem och jag sminkade först maddie sedan mig själv. Vi tog några bilder och Maddie åkte iväg till sin dejt, en av sina vänner. Jag och Karen var kvar och sedan kom Ian. :)Dagen började med att Maddie väckte mig och vi satte oss framför tvn och tittade på en film samt målade våra naglar. Efter det så åkte vi till frisören och åt på subway. Efter det, så åkte vi hem och jag sminkade först maddie sedan mig själv. Vi tog några bilder och Maddie åkte iväg till sin dejt, en av sina vänner. Jag och Karen var kvar och sedan kom Ian. :)

Min dejt var perfekt och aaah, han såg såååå bra ut. :) Min klänning var blå och var från Guess, skorna lånade jag utav Karen. Jag klippte mig på lördagen så frisören fixade även mitt hår. Jag sminkade både mig och Maddie och jag älskade maddies klänning. Jag säger fortfarande att jag är kär i min klänning och dess färg. Ian hade köpt en corsage till mig, tre gula rosor, vilket gjorde att jag såg svensk ut med min blåa klänning och gula corsage, jag äääälskade den. :) Ian hade en gul ros på hans skjorta som jag, efter ett antal försök, lyckades fästa.

Efter bilder med honom hemma hos mig och sedan hemma hos honom så åkte vi till restaurangen. Båda beställde Pasta Alfredo, vilket var riktigt gott. Jag kunde inte sluta titta på honom, Ian såg extremt bra ut. :) Efter middagen åkte vi till Cold Stone och åt glass. Efter det, Fooooormal. Det tog lite tid för oss att hitta ingången dock. Jag fick dansa med min underbara dejt hela kvällen och visa upp att han är min. När vi hade den långsamma tryckaren så kunde jag inte sluta titta in i hans blåa ögon, gaaaaaah, de är så sjukt blåa. Han var en gentleman hela kvällen och öppnade dörrar för mig. He's a keeper, nooo doubt. Helt underbar känsla när jag är med honom.

Jag skulle vara hemma vid 1 så efter formal tog slut så var jag bara med Ian, han får mig att känna mig speciell. Vi köpte Thirstbuster, surprise. Det är mitt beroende här borta.

Annnnnyways,
Thanksgiving är på torsdag, så ingen skola torsdag och fredag, WOOOOHOOOOO! Det är även Maddies födelsedag imorgon, GRATTIS MIN UNDERBARA SYSTER!

I love you all,
Alice


Maddie&Alice


My boyfriend! :)

Oh, happy day

Jag älskar min dag. Jag fick reda på att mina betyg är bättre och att jag kan börja college i höst, om jag får bra SAT eller ACT resultat. Och förhoppningsvis ett stipendium för golf. Coachen från GCU är intresserad av mig. Och idag i Photo Imaging så kom min lärare fram till mig och sa att kritiken jag skriver för mina bilder är bättre än hans 150 elever och att jag skriver på ett sätt som Amerikanska ungdomar först börjar skriva när de är 20 år. Och att han kommer använda mina bilder samt kritiken för att visa hans elever hur man ska skriva kritiken. Engelska är inte ens mitt första språk. :)

När Maddie och jag kom hem från skolan så tittade vi på ett avsnitt från Gossip Girl och sedan åkte vi till EEGEE's för att äta. I love her.

Nu sitter jag och väntar på Ian, så jag kan lika bra skriva här. Har jag nämnt att jag älskar vädret här? Det är cirka 20-25 grader här under dagen och småkallt på morgonen samt kvällen. Other than that..

Formal är imorgon, och Ian är min dejt. :) Jag kan lägga upp bilder någon dag snart antingen här eller på facebook. Temat är cirkus. Och min klänning är blå. Haha, förlåt det måste vara tråkigt att läsa detta.

Ni får ha det så bra iallafall Sverige,
I love you.


puss

För att sammanfatta min dag,
AWESOME.

Blank

Hejhopp,

jag sitter nu vid den sloaste datorn i CDO. Forhoppningsvis sa kan jag fortfarande publicera detta inlagget. Hela senior klassen tog precis yearbook fotot, dvs alla senior pa skolan i samma foto, inte som i Sverige precis. Den har veckan har varit handelselos, wow, jag glomde helt bort att det bara ar tisdag, i mitt huvud sa ar det torsdag. Jag forsov mig igar for att mitt alarm inte gick men idag sa var jag i tid, men sjaaaalvklart sa spillde jag pa min vita troja, dagen vi ska ta senior fotot. Just my luck. Men jag fick bort det mesta och man ser det knappt nu, jag tror ingen kommer stirra pa min mage heller sa allt ar bra.

Min helg,
var HELT underbar. Efter skolan i fredags sa akte jag och Maddie till Starbucks och nar vi kom hem satte vi oss och borjade titta pa Gossip Girl. Efter cirka 10 min, nar jag ar helt inne i det, kommer Ian in i mitt rum. Han hade smsat med Maddie och overraskade mig. :) Jag har ju saklart en valdigt mycket forsenad uppfattningsformaga sa jag fattade inte det forst, men sen sag jag att det var han och jag hoppade runt.

Egentligen sa skulle han komma hem vid 22, men kom hem vid 16 istallet. Sa jag bakade snabbt klart n-bollarna, chokladbollarna, och sedan akte jag och Ian ivag till tva av hans vanner. Vi at pizza och umgicks. Nasta dag sa kom han hem till mig vid 11 och vi akte och sag en film, RED, se den. Efter det, sa akte vi hem till mig och var dar till 17, nar jag och min lilla Amerikanska familj akte till Phoenix for en YFU middag. Alla YFU studenter hade tagit med sig mat fran sitt hemland, sa jag hade chokladbollar och Agnes hade Swedish meatballs, SO GOOD! Sedan akte vi hem och jag kollade pa Gossip Girl.

Sondag sa kom Ian hem till mig igen och jag var med honom anda tills hans skulle aka tillbaka till Phoenix. Min helg var helt underbar. HAN ar underbar. :)

Det var allt for idag. Forlat for att jag ar dalig pa att uppdatera.
Peace.

BTW, jag hittade en Formal Dress nar jag var och shoppade med Nicole i torsdags, forhoppningsvis sa kan Ian kommer hem sa jag har en dejt. :)

In la skolan

Hola People!
I'm in the computer lab with Alexis. Vi var precis pa Circle K och kopte.....THISTBUSTERS! Det ar mitt liv nu, thirstbuster.

I torsdags sa var jag och Karen och filmade min sving pa practice tee och under hela helgen sa klippte jag ihop 43 klipp och sammanlagt blev det 3.30 min. Imorse sa hjalpte Rob mig att skicka den till GCU. Jag tycker att videon blev bra och jag ska forsoka skicka den till Mamma och Pappa med. Nu ska jag bara skicka mitt resume med.

Ian kommer hem i helgen! :) I'm so happy! Men jag ska till Phoenix pa lordag for en samling med YFU manniskor dar vi tar med oss mat fran varat hemland. Meatballs, here I come!

Jag har ingen skola pa torsdag, YEAH! Och det ar snart Thanksgiving. Samt Winter Formal, jag och Alexis var ute och kollade pa klanningar i Tucson Mall men sjalvklart sa hittade vi inga. Men men, Formal ar inte foren Nov 20, forlat, 20 november for att vara korrekt svenska. En sak som gor mig sjukt forvirrad, Amerikanerna skriver sitt datum Manad/Dag/Ar. Vi skriver Dag/Manad/Ar, vilket jag tycker ar mer sjalvklart for att jag ar uppvaxt med det. Sa dagens datum (US) ar 11/8/10. Dagens datum (SE) ar 8/11/10. Makes so much more sense.

Anyways,
jag har stooora problem med att skriva svenska ord som liknar de engelska. Haromdagen skrev jag engleska. Bra jobbat Alice.

Nu har jag ingen aning om vad jag ska skriva. Jag skrev pa svenska idag for forsta gangen sen jag kom till staterma, jag skrev pa ett papper med en penna, inte pa datorn. Jag var ganska imponerad over min vackra svenska handstil jamfort med min fula stressade engelska stil. Ilandsproblem.

FYI, (For your information)
I LOVE THIRSTBUSTER! Jag ar tacksam for de snala 79 cents jag spenderar pa en gigantisk dricka.
Jag pratade med mamma, Rasmus och farfar pa skype i lordags btw! :) Och Tintin.

Fredag-Last regular football game at Sabino (Now its state)
Lordag-I was one of the 7 deadly sins for Shawndra's Calendar, I was vanity. Then I went to see Due Date with Lora. Funniest movie EVER! SEE IT.
Sunday-Formal Dress shopping with Alexis, no luck. :(

Have a good day SWEDEN!

YEAH!

Ny relations status, någon som sett det?

Numera står det på facebook:
In a Relationship with Ian Hook

Jag kunde inte varit lyckligare. Han är underbar. :)

Skolan

Hej hopp, jag ar i skolan igen. Och jag har 4th period, vilket innebar.....BIBLIOTEKET. Fun. Jag har inte mycket laxa och jag har alltfor mycket fritid. Idag har jag haft matte, vilket jag faktiskt forstar nu, det var en period pa DCC dar jag inte forstod nagonting av det jag gjorde. Mr Amerikanska Matte Larare har hjalpt mig, hurray!

Pa tal om annat, det kanns som att min svenska ar bra nar jag skriver, den ar bra nar jag pratar med men det tar ett tag innan jag hittar ett ratt ord for vissa sammanhang. Min bror har sagt att jag later amerikansk och amerikanerna har sager att jag inte har en svensk accent. Mitt engelska forrad blir bara battre och battre med.

Jag ar radd for the SAT! Hur ska jag klara vocabulary? Writing och Reading tror jag inte blir nagra problem. Som tur ar sa ar vocabulary multiple choice sa jag behover bara gissa en av fyra alternativ om jag inte vet det ratta svaret.

Golfen ar over :( jag var hemma forsta gangen efter skolan pa hur lange som helst. Lora forsoker overtala mig till att borja pa Track i var, vi far se hur jag gor med det.

Jag saknar en sak, fester, jag vet att det later fel. Men jag menar inte alkoholen, jag menar nar man umgas och dansar med vanner. Homecoming har var grinding, det ar inte vad jag kallar dans, de hade en privat stund tillsammans....allihopa, samtidigt, pa dansgolvet. Inte bokstavligt talat, med klader pa. Men jag antar att ni forstar vad jag forsoker saga.

Jag ar hungrig. Jag kommer antagligen ata min Pop Tart som jag tog med till skolan hemifran, delicious! Sverige borde skaffa sig Pop Tarts. Och nerds. Underbara nerds. Och Cheetos. Jag ar en akta amerikan, jag vet alla onyttigheter landet har att erbjuda.

Jag var pa en dejt i lordags, vet inte om jag namnde det tidigare. Vi at och sag Paranormal Activity 2, den var laaaskig. Jag letade efter Elins hand men jag hittade inte den. :( Jag hade dock valdigt kul med Ian. :) (Blaa ogon och brunt har, har jag namnt det?) Det ar min perfekta combo.

Jag kan ha sagt detta innan, men jag och Lora ska spela in en video av min sving denna veckan. Jag insag precis att jag skrev detta i inlagget igar, oh well, you have to live with it. Ar det inte patetiskt att jag skriver snabbare pa engelska an pa svenska?

Jag har hort att det ar kallt hemma? Vill ni veta hur folk gar runt har? SHORTS OCH LINNE. Jag har dock jeans pa mig for det ar "kallt" pa morgonen, det ar bara jag som tycker det.

Love to all of you and my beautiful home country,
Alice Agren
(utan picken over A:et)

state



State gick inte som planerat, spelade inte jätte bra, men jag är okej med det nu. Jag fick 88 och 89. USCH. Det var mina två värsta rundor på heöa säsongen och jag spelade så under state. Jag tror jag tänkte för mycket på hur bra jag skulle spela för att kunna skicka resultaten till college coacher. Jag pratar fortfarande med golf coachen från gcu. Han ville ha en video av min swing så jag ska få hjälp av Lora med det denna veckan. Just nu är golfen över och jag har ingen aning om vad jag ska göra efter skolan. Jag kommer få bra betyg antar jag. :)

Ps. Jag har en ny sak att vara beroende av, Gossip Girl. Yep.

Love,
Alice

RSS 2.0